Henny Jongman


In 2004 ben ik afgestudeerd en gestart als oefentherapeut voor volwassenen en kinderen met houdings- en bewegingsproblemen. Naast Oefentherapeut Cesar ben ik ook Adem- en Ontspanningstherapeut volgens de methode Van Dixhoorn.
Op maandag, woensdag en donderdag ben ik werkzaam in de praktijk.


Ik wil mensen helpen zelf hun lichaam gezond te houden.


Iedereen weet dat bewegen goed voor je is. Maar soms is bewegen niet leuk of zelfs pijnlijk. En dat komt vaak omdat we niet goed bewegen. Vaak zijn we ons hier niet van bewust. Als oefentherapeut leer ik mensen om hierin inzicht te krijgen. Door dit inzicht is het mogelijk om het beweeggedrag te veranderen. Door een verandert beweeggedrag is het mogelijk om klachten in de toekomst te verminderen of te voorkomen.

Momenteel richt ik mijn aandacht eveneens op het behandelen van ouderen, met name in de thuissituatie. Ouderen willen zo lang mogelijk zelfstanding blijven. Door gericht te kijken op welk terrein er problemen zijn, kan hieraan worden gewerkt. Dit kan zowel bij de cliënt thuis alsook in de praktijk. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok