Openingstijden

De praktijk is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.00 – 19.00 uur.
Binnen de praktijk is er de mogelijkheid om ook in de avonduren af te spreken. Dit kan op maandag- en woensdagavond.

Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar op bovengenoemde dagen op nummer 06-20 37 66 68 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Het kan zijn dat uw telefoontje tijdens de openingsuren van de praktijk beantwoord wordt door het antwoordapparaat. Dit omdat tijdens een behandeling niet altijd kan worden opgenomen. Spreekt u alstublieft uw naam, uw telefoonnummer en een eventuele boodschap in. U wordt meestal nog dezelfde dag teruggebeld. Buiten de genoemde uren wordt uw telefoontje altijd beantwoord door een antwoordapparaat. U kunt dus ook ‘s avonds en in het weekend een boodschap achterlaten.

 Afspraken verzetten of afzeggen

Afspraken welke niet 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in principe in rekening gebracht. De praktijk is altijd bereikbaar via het antwoordapparaat of de mail. Als u niet afzegt, of afzegt minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd, dan mag de oefentherapeut het verzuimtarief in rekening brengen. Het verzuimtarief is 75% van het behandeltarief en moet door u zelf betaald worden. Het verzuimtarief is bedoeld als tegemoetkoming voor de voor u gereserveerde tijd.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok