De behandeling

Wat kunt u verwachten?

De eerste afspraak
Tijdens de eerste afspraak worden gegevens verzameld betreffende uw klacht en wordt een lichamelijk onderzoek gedaan. Waarbij wordt gekeken naar uw houding en de manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Op basis van het deze informatie wordt het behandelplan gemaakt. In het behandelplan worden afspraken gemaakt aan welke doelen er wordt gewerkt tijdens de therapie. Neem bij de eerste afspraak uw legitimatiebewijs, de gegevens van uw zorgverzekering en de verwijzing van uw arts mee. Een verwijzing van een arts is niet nodig.

De behandeling
Iedere behandeling leert u iets over het gebruik van uw lichaam in het dagelijks leven. U krijgt altijd eerst individuele begeleiding. Zo krijgt u inzicht in de oorzaak van uw klachten en leert u wat u zelf kunt doen om de klachten te verminderen. Het is de bedoeling dat u zelf een actieve rol heeft in de therapie, door te gaan letten op uw houdings- en beweeggewoonten en door oefeningen te doen.

 

Na de behandeling bent u zich meer bewust van uw manier van bewegen en kunt u uw klachten zelf positief beïnvloeden. U heeft geleerd gezonde houdings- en beweeggewoonten toe te passen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden, sport en hobby.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok